Velkomstmail fra praktikvirksomhed

Som I ved starter jeg i praktik om 14 dage, og jeg går mildest talt og tripper for at komme i gang. I går modtog jeg en mail fra virksomheden, hvor jeg skal i praktik med nogle praktiske informationer, så nu glæder jeg mig bare endnu mere.

Hver ting til sin tid

Selvom jeg er klar til praktik nu, så er virksomheden ikke klar. Det skal jo også passe ind i deres planer, når en praktikant skal sættes ind i tingene. Derfor prøver jeg at væbne mig med tålmodighed og gøre en masse ting, som jeg nok ikke får nær så meget tid til, når jeg starter i praktik på fuld tid.

Jeg søger stadig job

Selvom jeg har en praktik i hus, søger jeg stadig job, og jeg skal også stadig søge job under min praktik. Sådan er reglerne. Jeg må da også indrømme, at der har været flere spændende stillinger slået op, mens jeg venter på praktikstarten, og dem lægger jeg en del energi i at søge. Min førsteprioritet er stadigvæk at få et rigtigt job, der både er betalt og fuld tid, men indtil det sker, må jeg udvikle mine kompetencer og få noget mere erhvervserfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *