Valg af Twitterapp til iPad – part two

Part 2 af 2

Dette er anden del af “Valg af Twitterapp til iPad” – jeg er nu kommet til test af de to (tilsyneladende) bedste Twitterklienter til iPad: Echofon og Tweetbot. Disse to blev anbefalet på Twitter. De blev anbefalet på stort set samme grundlag: Brugervenlighed, overblik og god funktionalitet.

Echofon

Echofon har en gratis udgave samt en betalingsudgave med udvidede funktioner og ingen reklamer. Jeg er som studerende hoppet på den gratis udgave. Ved første øjekast: Godt overblik over timeline. Det er rart. Derudover loader applikationen automatisk og hurtigt de nyeste tweets, hvilket er rigtig rart. Det er derudover tydeligt markeret, når jeg får et reply på et tweet, mens jeg til gengæld synes at placeringen af oversigten over samtaler er lidt for diskret (nederst i hjørnet på et tweet). Og visningen af oversigten er temmelig lille. Echofon er alt i alt en god Twitterapp til iPad, men efter den første fascination er ovre, så er Echofon ikke noget super særligt. Så der er ikke noget i vejen med Echofon. En fin app til brug af Twitter på iPad.

Min nysgerrighed er dog blevet pirret: Jeg er nødt til at prøve Tweetbot – selvom Echofon var lige ved at vinde mig med gratisudgaven. Men Tweetbot har fået rigtig gode anbefalinger fra min twitterstrøm, og tænk engang… hvis Tweetbot er bedre end Echofon.

Tweetbot

Jeg betaler kun for en app, hvis den er rigtig god. Og derfor savnede jeg også en gratis prøveversion af Tweetbot, men jeg måtte krybe til korset pga. min nysgerrighed og betale de 18 kr. for at hente Tweetbot til min iPad. Første tanke var, at Tweetbot har et meget lækkert design med et super godt overblik over newsfeed. Når der bliver postet billeder, vises de desuden i et miniformat i newsfeed, så man hurtigt kan vurdere, om man gider loade billedet og se det i større format. Derudover har Tweetbot nogle rigtig gode genveje: Tripleklik på et tweet kan føre dig direkte ind til reply og et swipe over et tweet kan vise dig en hel conversation. Tweetbot har også mange andre muligheder, som jeg endnu ikke har prøvet af, fx kan jeg nævne muligheden for at ignorere alle tweets indeholdende et bestemt hashtag i mit newsfeed, hvilket jeg allerede glæder mig til at afprøve, når Tour de France går i gang. Tweetbot er alle pengene værd, og der er rigtig mange instillingsmuligheder, så Tweetbot kan opføre sig sådan, som man allerhelst vil have det. Når man bruger Twitter meget, så er Tweetbot en rigtig god investering.

Tak for alle jeres gode anbefalinger – her er min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *