Valg af Twitterapp til iPad – part one

Dette lille skriv foretages på iPad – bl.a. fordi jeg er i gang med at lære WordPress-app’en at kende (indtil videre fungerer den overraskende godt) – men også fordi jeg har fået den nye iPad af min fantastiske praktikplads, hvor jeg desværre lige er stoppet som praktikant, og Twitter-elskende som jeg er, skal jeg selvfølgelig finde den bedste app til at køre Twitter på iPad.

Twitter for iPad

Det oplagte førstevalg: Twitters egen app til iPad. Jeg har en iPhone 3GS (oldschool, I know, men jeg er dog stadig studerende) og på den har jeg brugt Twitters egen app, og har været meget tilfreds. Dog synes jeg ikke rigtig at Twitter for iPad lever op til forventningerne og udnytter ikke rigtig mulighederne. På iPad har man en kæmpe skærm at arbejde med, og det udnytter Twitter ikke i deres egen app. Derudover har jeg oplevet udfordringer med at se “profiler” på folk jeg ikke følger, når andre har retweetet dem, og der er et dårligt overblik over samtaler og søgning på hashtags. Jeg er ikke tilfreds og har derfor søgt nye veje.

Hootsuite

En app med den sødeste ugle som logo og frontfigur tiltalte mig hurtigt, dog kun gratisudgaven (igen: studerende). Derudover så jeg det smarte i at samle Facebook og Twitter i een app. Men nej, Facebook-delen fejlede stort, så den orker jeg ikke at komme ind på. Twitter-deleb startede dog med at imponere: Stort overblik over søgninger på både personer og hashtags og god udnyttelse af skærmen. Men der er også stor uoverskuelighed i Hootsuite, og det huer mig ikke. Derudover loader den kun de sidste 25 tweets, hvilket slet ikke er nok for mig. Jeg plejer at loade den sidste times tweets og så swipe hen over dem. Jeg savner derudover også informationer, når der er nye tweeps, der følger mig.

Echofon eller Tweetbot?

Så nu går jagten for alvor ind: Mine tweeps stemmer hovedsagelig på to forskellige apps: Echofon og Tweetbot. Tweetbot er tilsyneladende overskuelig og har god synkronisering med iPhone, hvilket er en klar fordel. Echofon… Jaeh, je ne sais pas. Nu skal der testes – jeg starter selvfølgelig med gratis-udgaven af Echofon, hvorefter jeg beslutter om den vælges eller om der skal betales for Tweetbot.

To be continued…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *