Uopfordrede ansøgninger – virker de?

Når der ikke er nok opslåede job at søge, kan man søge job uopfordret. Spørgsmålet er bare, om det virker. Jeg har valgt at lægge min skepsis til side og finde ud af, om jeg kan få et job på baggrund af en uopfordret ansøgning.

Hvad er uopfordrede ansøgninger?

Det er en uopfordret ansøgning, når du søger et job, der ikke er slået op. Det vil sige, når der ikke er en konkret jobåbning lige nu, som du prøver at udfylde. Der er rigtig mange delte meninger om, hvorvidt uopfordrede ansøgninger virker, mens rigtig mange har både gode og dårlige erfaringer med uopfordrede ansøgninger.

Sådan griber jeg det an

Jeg er stødt på en rigtig interessant virksomhed, der har et ”hul” i deres kommunikation og markedsføring, som jeg mener, at jeg kan være med til at udfylde, så de vil få mere fokus på bedre branding, hvilket kan medføre øget salg af virksomhedens produkter.

  1. Jeg starter derfor med at undersøge virksomheden og virksomhedens kommunikation, så jeg ved mest muligt om virksomheden, inden jeg begynder at skrive min uopfordrede ansøgning.
  2. Dernæst undersøger jeg, om jeg kender nogen, der er ansat i virksomheden, eller om jeg er forbundet med nogle personer på LinkedIn, som er forbundet med ansatte i virksomheden. Det er desværre ikke tilfældet, og jeg kan derfor ikke trække på mit netværk i denne forbindelse.
  3. Derefter vil jeg finde ud af, hvor mange kommunikations- eller marketingansatte virksomheden allerede har. Det er interessant, idet jeg vil vurdere, om der overhovedet vil være plads til mig i virksomheden. Det lykkedes mig desværre ikke – hverken via LinkedIn eller virksomhedens egen hjemmeside – at få et overblik over de ansatte.
  4. Det er heller ikke muligt online at finde ud af, hvem der er ansvarlig for kommunikationen i virksomheden i dag. Derfor er jeg også tvunget til at sende den uopfordrede ansøgning til HR afdelingens e-mail, hvor virksomheden modtager alle uopfordrede ansøgninger.

Selve ansøgningen

Jeg har skrevet en meget relevant og vedkommende ansøgning til den pågældende virksomhed, hvor jeg giver konkrete eksempler på, hvad jeg kan bidrage med som kommunikationsmedarbejder. Ansøgninger er rent visuelt meget overskuelig, så den nemt kan skimmes af den kommunikationsansvarlige, og jeg har tegnet en klar forbindelse mellem mine kompetencer, og det, som jeg synes, virksomheden har brug for. Ligeledes er mit CV ordnet således, at det fremhæver mine kompetencer i forhold til det job, jeg gerne vil have hos virksomheden.

Opfølgning

Jeg har skrevet mig bag øret, at jeg om ca. 14 dage skal kontakte virksomheden for at høre, om de har læst og taget stilling til min uopfordrede ansøgning. Uden denne opfølgning risikerer jeg, at ansøgningen aldrig bliver læst, og mit arbejde har været spildt, ligesom en eventuel jobmulighed vil være spildt.

Har du fået et job på baggrund af en uopfordret ansøgning, så vil jeg meget gerne høre om dine erfaringer samt modtage eventuelle tips og tricks til andre/bedre måder at gribe det an på. 

2 kommentarer til “Uopfordrede ansøgninger – virker de?”

  1. Held og lykke med det. Synes selv at mange virksomheder godt kunne have mere fokus på uopfordrede ansøgninger. De kunne være på forkant i processen når der skal bruges en ny medarbejder, istedet for at lave et opslag og så skulle igennem mange hundrede ansøgninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *