Sidste dag i praktik

Det er en smule vemodigt, når man skal sige farvel til den arbejdsplads, hvor man har siddet som en fast del af marketingafdelingen i to måneder som praktikant.

Fra start til slut

Jeg har været rigtig glad for at være hos rejsebureauet Happydays, hvor jeg fik mulighed for igen at være en del af et team, der arbejder med kommunikation, salg og sociale medier. Som praktikant går arbejdslivet desværre videre, så nu sidder jeg igen på hjemmekontoret, mens en ny praktikant indtager ”mit” skrivebord i august.

De to måneder jeg har været hos Happydays, har jeg nået en hel del. Jeg har:

 • Udarbejdet utallige nyhedsbreve.
 • Haft ansvar for at lægge en facebookstrategi.
 • Og desuden fungeret som facebookredaktør i hele perioden med ansvar for planlægning af opslag.
 • Læst korrektur.
 • Sneget mig med til møder angående virksomhedens permission marketing.
 • Arbejdet med content marketing .
 • Oplevet og deltaget i virksomhedens storytelling.
 • Udarbejdet forslag til optimering af virksomhedens blogforum.
 • Foretaget usability tests.
 • Og meget mere…

Afskedslakridser

Jeg havde taget chokoladelakridser med til afdelingen på min sidste dag, og på trods af en uge med sygdom og mandefald var alle til stede på kontoret den sidste dag. Jeg var ked af at sende mine arbejdsopgaver og mit ansvar videre, for jeg ville jo egentlig gerne blive, men sådan er vilkårene tit for en praktikant. Jeg var vild med mit hæve-/sænkeskrivebord med havudsigt, vild med mine kolleger og utrolig glad for at få noget erfaring, som jeg kan tage med videre i min jobsøgning.

Evaluering

Jeg havde også evaluering med chefen på min sidste dag. Det er så vigtigt, at man får evalueret, så både virksomheden og jeg får at vide, hvis noget ikke har fungeret så godt, eller hvis noget har fungeret særligt godt. Jeg er taknemmelig for det, som Happydays har givet mig. Jeg er blevet klogere, men jeg føler også, at jeg fik lov til at sætte mit lille præg på rejsebureauet.

2 kommentarer til “Sidste dag i praktik”

 1. Hej Louise
  Dejligt at høre, at du har fået noget ud af din praktik – også rart for andre at høre, at Happydays har været et praktiksted, der har ladet dig udfolde dine kompetencer – altså et godt praktiksted.
  Held og lykke med din videre færd. Enhver arbejdsgiver må da være vild efter at få dig med ombord.
  Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *