Praktik betaler sig

Der har været stille på bloggen længe. Det skyldes ikke, at jeg er kommet i fast arbejde, men næsten lige så godt: Jeg har haft en tidsbegrænset stilling på baggrund af praktik, og jeg har derfor ikke haft den samme tid til at blogge som førhen.

Travlt med at arbejde

Jeg var netop færdig med en 8 ugers praktik, da jeg i sommers igen fik tilbudt praktik – denne gang 4 uger. Jeg var ærlig talt træt af at arbejde gratis, og praktikpladsen lå et godt stykke væk fra min bopæl. Jeg skulle bruge knap to timer på transport – hver vej. Så jeg var ikke særlig opsat på praktikken på forhånd.

Jeg endte dog med at sige ja tak til praktikken under samtalen med arbejdsgiveren, da arbejdsopgaverne lød super spændende, og jeg ville få en del ansvar og god erfaring. Efter praktikperioden fik jeg tilbudt en tidsbegrænset stilling, hvor jeg oveni købet havde mulighed for at arbejde fra et kontor nær min bopæl + hjemmefra et par gange om ugen. Det reducerede jo min transporttid en hel del. Og så fik jeg bevist, at praktik godt kan betale sig.

Næste udfordring

Jeg har været rigtig glad for min arbejdsplads det sidste halve år, hvor jeg har haft rigtig meget ansvar, en del frihed til at udarbejde innovative kampagner og fornyelse af virksomhedens brand. Den næste tid vil mit fokus dog være på noget helt andet. Jeg går nemlig på barsel i slutningen af denne uge. Jeg glæder mig meget til dette nye kapitel. Jeg tror, det bliver super spændende – men sikkert også hårdt arbejde på en helt anden måde, end jobsøgningen har været.

Gå på opdagelse i de gamle indlæg

Selvom jeg ikke vil skrive om jobsøgning det næste stykke tid, er der masser af gamle indlæg at gå på opdagelse i. Vær blot opmærksom på, om lovgivningen har ændret sig, siden jeg skrev indlægget, for jeg har desværre ikke haft tid til at opdatere alle de gamle blogindlæg.

Hav det godt til vi ses igen, og tak fordi du læser med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *