Søges: Permanent skrivebord

Som I ved, er jeg lige nu i praktik, og jeg har derfor ikke haft så meget tid til at opdatere bloggen. I skal dog ikke snydes for en update på både praktik og jobsøgning.

Praktikken

Jeg er vild med at have min daglige gang i en marketingafdeling, hvor jeg har mit eget skrivebord og forskellige ansvarsområder. Samtidig så ved jeg desværre også, at jeg er her på lånt tid, og at jeg om ca. en måned igen står uden skrivebord og uden søde kolleger. Jeg er meget glad for at være i praktik, men jo flere dage der går, jo mere længes jeg også efter, at det bliver en permanent tilstand – altså at jeg får et fast job.

Jobsøgningen

Jeg har lige nu et par ansøgninger ude, hvor jeg virkelig synes, at jeg har en chance for at få jobbet. For det første matcher jeg de ønskede kvalifikationer. For det andet vil jeg også virkelig gerne have jobbet, fordi det indeholder rigtig mange af de arbejdsopgaver, som jeg både er rigtig god til at udføre, og som jeg også rigtig godt kan lide at lave. Så jeg krydser fingre for, at arbejdsgiverne læser mine super gode ansøgninger, for jeg vil så gerne have et permanent skrivebord.

Vil du vide mere om, hvad jeg er allerbedst til, så se mit CV på Linkedin her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *