Månedsstatus: 5 måneder som arbejdssøgende

Det er nu 5 måneder siden jeg blev færdig med mit speciale, og selvom jeg stadig er arbejdssøgende, synes jeg selv, at jeg er godt på vej i #jobkampen. Jeg vil i dette indlæg samle op på den seneste måneds aktiviteter og til sidst give en kort vurdering af denne status. 

Status

Den femte måned som færdiguddannet har jeg:

 • Været til det første møde hos anden aktør og skrevet overordnet om anden aktør her.
 • Søgt fuldtidsjob i både Midt- og Nordjylland inden for kommunikation og markedsføring.
 • Sendt et par uopfordrede ansøgninger og sat mig for at undersøge, om det kan føre til et job.
 • Været frustreret over og har skrevet om de strikse regler for 6 ugers selvvalgt kursus.
 • Påbegyndt 3 ugers selvvalgt kursus i grafisk design som en nødløsning – læs om det her.
 • Fået brev fra anden aktør, om at jeg tildeles ny konsulent og vil blive indkaldt til et møde. (Jubii…..)

Derudover har jeg:

 • Fundet glæden i lydbøger, fordi man kan “læse”, mens man laver alt muligt andet samtidig.
 • Hæklet et tørklæde til min søster.
 • Påbegyndt en hæklet hue til mig selv.
 • Bagt muffins med chokolade og rødbede efter denne opskrift.
 • Læst den fantastiske bog “Dit omdømme på sociale medier” af Trine Nebel med masser af tips og gode råd.
 • Været forkølet (igen).

Vurdering af status

Efter afslutning af praktik for en måned siden havde jeg en uges tid, hvor jeg brugte en del tid på at undersøge 6 ugers selvvalgt kursus og at søge om at få lov til at tage kurset en uge, før jeg var berettiget til det. Jeg fik afslag og valgte derfor en nødløsning, hvor jeg tager et 3 ugers kursus, hvilket jeg er i gang med nu. Tiden nu er derfor fokuseret omkring træning i de grafiske programmer, jeg har fået præsenteret – indtil videre InDesign og Illustrator – og næste uge påbegyndes kursus i Photoshop. Jeg er glad for, at jeg endelig kan tilbyde virksomhederne en medarbejder, som også har styr på det grafiske aspekt i markedsføringen.

Jeg er igen meget interesseret i virksomhedspraktik, da jeg gerne vil tilbyde min arbejdskraft og samtidig opnå mere erfaring inden for kommunikation og marketing. Hører du om noget i Nord- eller Midtjylland, må du derfor meget gerne kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *