Den 10. månedsstatus: Praktik og erfaringer

Jeg har søgt job i 10 måneder, og denne månedsstatus vil jeg gerne bruge til at fortælle mere om min nyligt påbegyndte praktik, og hvad jeg håber, at den kan give mig.

Tidligere fokus og ny fokus

Jeg har tidligere haft rigtig meget fokus på blandt andet at skrive rigtig mange gode ansøgninger og sende dem til interessante virksomheder. Da jeg stadig er jobsøgende, har det tydeligvis ikke båret frugt. Med min nyligt påbegyndte virksomhedspraktik har jeg også skiftet fokus. Jeg vil nu arbejde hårdt på at få så mange nye erfaringer som overhovedet muligt på de 8 uger, jeg har en aftale med min praktikvirksomhed. Så kan jeg nemlig tilbyde endnu flere kompetencer til en kommende arbejdsgiver.

Mulighed for at vise, hvor sej jeg er

Virksomhedspraktikken giver mig udover erfaringer også selvtillid. Der er pludselig nogen, der kan bruge min viden! Der er nogen, der nu kan have gavn af al min energi, og jeg kan få lov til at vise, hvor sej jeg er til kommunikation, marketing og sociale medier. Jeg har meldt ud til praktikvirksomheden,  at jeg er interesseret i at få jord under neglene og være med til så meget arbejde, der overhovedet har relevans for mig. På den måde kan jeg nemlig vise,  hvad jeg kan, men det er selvfølgelig også for, at jeg kan lære endnu mere.

De første dage

Det er klart, at jeg efter tre dage i praktik ikke allerede har haft tid til at imponere og lave det store arbejde. Jeg har selvfølgelig brugt meget tid på at sætte mig ind i virksomheden, og jeg har forsøgt at lære virksomhedens måde at gøre tingene på, men jeg har også lavet et udkast til en mere strategisk tilgang til brugen af Facebook. Jeg glæder mig meget til på sigt at se mine første ideer og tanker udført, samt se hvordan det bliver taget imod i både virksomheden og hos kunderne.

Den næste måned

Jeg ser meget frem til den næste måned. Selvom jeg stadig skal søge job, mens jeg er i praktik, så er mit klare fokus på det arbejde jeg udfører, når jeg sidder på kontoret sammen med marketingafdelingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *