Månedsstatus: 9 måneder som arbejdssøgende

Efter et par måneders meget intenst jobsøgning har jeg nu fået en praktikaftale i hus, og derfor bliver den næste måneds jobsøgning mindre stressende.

Status

Den niende måned som jobsøgende, har jeg:

  • Opretholdt en meget intens jobsøgning ved at søge både opfordret og uopfordret.
  • Aftalt praktik med en virksomhed fra medio april.
  • Fået godkendt denne praktik af min jobkonsulent hos anden aktør.
  • Deltaget i et arrangement med fagforeningen om virksomheder på Facebook afholdt af konxion og er nu endnu klogere på sociale medier.
  • Skrevet et indlæg med 5 gode råd om virksomheders kommunikation på Facebook.
  • Skrevet et blogindlæg om at komme i gang med at blogge på baggrund af spørgsmål fra en læser.
  • Delt ud af mine erfaringer om forberedelse til en jobsamtale og samlet et par gode råd, der er værd at huske under en jobsamtale.

Vurdering af status

Det har endelig båret frugt, at jeg har været mere aggressiv i min jobsøgning, idet jeg har fået en spændende praktik i hus fra medio april. Af samme grund vælger jeg at skære lidt ned på antallet af ansøgninger lige nu, da jeg er temmelig sikker på, at jeg vil få rigtig meget fagligt ud af praktikperioden, og jeg vil nødig undvære den kommende praktik for et halvkedeligt job. Det betyder til dels færre ansøgninger, men samtidig vil det også betyde, at jeg for en periode kun vil søge job, som jeg har stor interesse i at få.

Som supplement til jobsøgningen er planen, at jeg den næste måned vil arbejde med grafiske værktøjer og derudover naturligvis holde mig opdateret om ny viden om online kommunikation og sociale medier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *