Månedsstatus: 8 måneder som arbejdssøgende

Jeg har haft fuld fart på jobsøgningen den sidste måned med flere ansøgninger, et flottere CV, udvikling af kompetencer og udvidelse af mit netværk.

Status

Den ottende måned som arbejdssøgende har jeg:

  • Opretholdt den intensiverede jobsøgning.
  • Udarbejdet et dele-venligt CV, der er sendt i omløb på de sociale medier. Det gav et rigtig pænt besøgstal på bloggen på grund af mange delinger. Hvis du endnu ikke har set CV’et, så finder du det her.
  • Deltaget i et introkursus til Mailchimp med fagforeningen. Efterfølgende har jeg selv sat mig bedre ind i det tekniske i at udsende emailnyhedsbreve, og det har jeg nu fået helt styr på nu.
  • Skrevet om løntilskud her og kontaktet flere virksomheder med henblik på ansættelse med tilskud. Det er dog vigtigt også at huske den anden tilskudsmulighed for akademikere: Videnpilotordningen – som jeg har skrevet om her.
  • Researchet på virksomheders muligheder for markedsføring med Pinterest og skrevet om det her.

Vurdering af status

Igen er der gået en måned uden at få fast arbejde, men flere muligheder har åbnet sig for mig de sidste par uger – mere præcist vil jeg ikke komme ind på endnu. Jeg synes generelt, det har hjulpet med en mere intensiveret jobsøgning, der blandt andet betyder, at jeg hver uge både kontakter virksomheder angående opslåede stillinger samt kontakter virksomheder, selvom de ikke har slået en stilling op. Jeg oplevede god respons ved at udsende mit CV på de sociale medier, hvilket både drev trafik til bloggen og LinkedIn.

Jeg ved, at den næste måned bliver rigtig spændende, men det kommer der et helt andet blogindlæg om senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *