Kursusstart

I denne uge har jeg taget hul på et 3 ugers kursusforløb i grafisk design og grafiske værktøjer, da det har været en mangel i min uddannelse i forhold til de job, jeg søger. Efter kun to dage er jeg vældig imponeret, og jeg har allerede lært utrolig meget.

En nødløsning

Jeg ønskede at få et fuldt 6 ugers forløb i grafisk design som mine 6 ugers selvvalgt kursus, men det var ikke muligt nu, da jeg havde været ledig en uge for lidt ved kursusstart – hvilket jeg allerede har skrevet om her. Jeg kunne vælge at vente tre måneder til næste kursusstart, men jeg er temmelig sikker på, at mine jobchancer øges ved at lære InDesign, Photoshop og Illustrator, så derfor har jeg valgt en nødløsning: Jeg kan tage de første tre uger nu, da de udbydes af kursusholder for sig – det vil sige en uges kursus i hvert af programmerne. De sidste tre uger af 6 ugers forløbet er projektuger, hvor man får mere erfaring ved brug af programmerne, og dem kan jeg så tage til februar – sammen med det næste 6 ugers hold.

Hvor der er vilje, er der en vej

Det betyder, at jeg selv skal vedligeholde mine nye kundskaber i grafisk design i et par måneder, før jeg kan få mere indgående kendskab til programmerne og det grafiske univers. Det kan være svært, men jeg har viljen til at lære grafisk design, fordi det for det første er meget sjovt, og for det andet fordi det matcher mine øvrige kompetencer inden for kommunikation og marketing rigtig godt. Jeg vil ikke have noget imod at arbejde med grafisk design som et supplement til kommunikation og markedsføring – næsten tværtimod.

2 kommentarer til “Kursusstart”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *