Kompetenceudvikling

Hvornår har du sidst udviklet dine kompetencer og fået noget nyt på CV’et? Det kan i sidste ende lede til et job, så det er bare at komme i gang med det samme!

Undgå at gå i stå

Som ledig og arbejdssøgende er det vigtigt hele tiden at udvikle sine kompetencer for at forblive attraktiv for arbejdsgiverne – og ikke mindst for at gøre sig selv mere attraktiv for arbejdsgiverne. Jo mere du, som kandidat til et job, kan tilbyde, jo større er chancen for, at netop du bliver indkaldt til en jobsamtale og dermed kommer tættere på et job.

Min kompetenceudvikling

De sidste 3 uger har jeg udvidet mine kompetencer inden for grafiske værktøjer, så nu jeg kan tilbyde virksomheder en komplet pakke, når de skal ansætte en kommunikations- eller marketingmedarbejder. Det betyder, at jeg udover at kunne udvikle, udarbejde, planlægge, lægge strategi og tekstforfatte i forbindelse med stort set alle kommunikations- og marketingrelaterede projekter, nu også kan tilbyde en medarbejder der kan stå for det grafiske arbejde i forbindelse med disse projekter.

Efter 3 ugers kursus og intenst fokus på de grafiske værktøjer Illustrator, InDesign og Photoshop, kan jeg mere præcist udarbejde annoncer, plakater, brochurer, produktoversigter, visitkort og logoer (samt meget mere).

En lille promovering af mig selv som arbejdssøgende. Jeg er interesseret i kommunikation og marketing i Nord- og Midtjylland.

Her til højre kan du se, hvad jeg blandt meget andet har lavet de sidste par uger. Dette er en lille promovering af mig selv som arbejdssøgende. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du skulle være interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde. 

Én kommentar til “Kompetenceudvikling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *