En julegave til mig selv

Rigtig glædelig jul! Du har måske fået mange gode gaver, det har jeg i hvert fald – inklusiv en julegave til mig selv: Eget domæne og flytning af bloggen. Det vil jeg fortælle lidt mere om herunder.

Mange overvejelser senere

Jeg har i nogle uger haft en del overvejelser og flere diskussioner med folk omkring mig, og jeg er nu kommet til en beslutning. Jeg har besluttet mig for at købe et domæne til bloggen her, så jeg får endnu flere muligheder med bloggen og kan tage den til et nyt niveau. For mig forpligter det at have sit eget domæne, hvilket betyder større engagement og mere tilstedeværelse fra min side.

Bloggen fremover

Det vil fortsat være en personlig blog om min vej fra studie til job, og samtidig et sted hvor du kan finde gode tips og råd i #jobkampen. Med tiden forestiller jeg mig, at bloggen også udvides til flere og bredere emner, men lige nu er det #jobkampen der optager mig allermest og derfor fylder det også alt på bloggen.

Jeg håber, at vi ses!

Der er mange praktiske ting, der skal ordnes, når en blog skal flyttes fra en “lejet” plads til et selvejet domæne, så jeg forestiller mig, at det vil komme til at tage lidt tid, og samtidig frygter jeg, at det vil lukke bloggen ned i en kort periode. Når det nye domænenavn er online, skal jeg nok melde ud, og så håber jeg, at vi ses. Jeg mangler også at finde ud af, hvordan jeg sørger for at flytte dig og de andre læsere automatisk fra denne blog til det nye domæne, men det kan vel googles. Jeg er meget spændt, og jeg håber også, at du er spændt på at opleve den nye forbedrede blog i 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *