Hej, bonjour og velkommen til!

Som følge af kurset Multimedier/Sociale Konstruktionsværktøjer på Aalborg Universitet, laver jeg hermed min egen wordpress-side. Eller hvad man nu siger. Min første tanke var selvsagt at lave den utimatime frankofile og dog personlige Frankrig-fanside, men ved nærmere eftertanke, så synes jeg faktisk det er en ret god ide, det her med at man via wordpress kan brande sig selv.

At brande sig selv betyder at man reklamerer for sig selv, gør opmærksom på sig selv, og selvfølgelig sælger sig selv. Samtidig skal man dog have for øje, at oplysningerne man lægger ud på det store internet skal være oprigtige og ærlige.

Så her er så mit midlertidige bud på, hvordan jeg brander mig selv gennem wordpress. Det er faktisk ret smart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *