Første dag i praktik

Jeg er i dag startet i en 8 ugers virksomhedspraktik hos rejsebureauet Happydays. Det er super fedt at være en del af en marketingafdeling, der har gavn af mine erfaringer og viden samtidig med, at jeg kan bidrage med min arbejdskraft.

Velkommen!

Det fedeste er, når man bliver taget godt imod på en ny arbejdsplads, og det gjorde jeg hos Happydays. Morgenen bød på rundvisning på kontoret, hvor jeg ikke en gang kan huske halvdelen af navnene nu efter arbejdsdagens slutning, og så var der morgenmøde med dem, som jeg kommer til at arbejde tættest sammen med på kontoret. Her fik vi afstemt forventninger og snakket om både mine og virksomhedens ønsker til praktikperioden.

Research

Derudover er dagen i høj grad blevet brugt på udforskning af virksomheden fra top til bund, så jeg allerede nu efter kun en dag synes, at jeg kender virksomheden temmelig godt. Jeg har også undersøgt virksomhedens forskellige målgrupper – både de primære og de sekundære målgrupper. Jeg har generelt bare brugt lang tid på at researche og gøre klar til min første store opgave: At lægge en strategi for virksomhedens brug af Facebook.

Facebookstrategi

Virksomhedens har et ønske om, at jeg lægger en strategi for brugen af Facebook samt organiserer og planlægger virksomhedens aktiviteter på mediet. Det passer mig super godt, at jeg kan få lov til at bruge min viden, og det er et område, jeg finder rigtig spændende at arbejde med. Jeg har endda allerede taget de indledende skridt på vej mod det første udkast til en facebookstrategi, og jeg er i dag blevet præsenteret med billede på virksomhedens facebookside, hvor du også kan følge mit arbejde som redaktør.

Alt det andet

Jeg skal selvfølgelig også lave andet end at arbejde med Facebook. Jeg kommer til at indgå naturligt i marketingafdelingen, hvor områder som tekstforfatning, annonceudformning og emailmarkedsføring også fylder meget. Vi sidder i et åbent kontormiljø, hvor stemningen er rigtig god, og jeg nyder i fulde drag igen at være en del af et team.

Vil du vide mere om, hvad virksomhedspraktik er for en størrelse, når man modtager dagpenge, så kan du læse mit indlæg om det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *