Evaluering af strategi på Facebook

I denne uge har jeg arbejdet med evaluering af min indsats på Facebook for den virksomhed, hvor jeg er i praktik. Det synes jeg, at I skal høre lidt mere om.

Facebook community manager

Det har været skønt at arbejde med Facebook i min praktikperiode, hvor jeg har haft ”frihed under ansvar” til at styre virksomhedens facebookside på både det taktiske og det operationelle niveau. Jeg har i denne uge evalueret de seneste seks ugers aktiviteter på Facebook, hvor jeg har undersøgt, hvilke opslag der har performet bedst, og hvilke der har performet knap så godt.

Det er fedt, når ens arbejde bærer frugt, og det synes jeg, at det har gjort i dette tilfælde. Noget skal selvfølgelig rettes til i den strategi, jeg har defineret, men det forventede jeg også. Jeg har lært brugerne bedre at kende, og jeg synes, det er skønt, når det lykkedes at skabe engagement blandt brugerne, der jo helt generelt bliver mere og mere kritiske på de sociale medier.

To uger igen

Jeg har to uger tilbage som praktikant i Happydays’ marketingafdeling, og jeg er derfor gået i gang med at planlægge de næste par ugers indhold på Facebook. Jeg synes, det er optimalt at planlægge indholdet et par uger frem i tiden, fordi jeg på den måde kan idegenerere helt vildt en dag og dermed skabe indhold for flere uger. Det giver også luft i det daglige arbejde til de andre opgaver, der lander på mit bord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *