En tur på biblioteket

Sol og læsning

Den seneste uge har solen skinnet fra en skyfri himmel, og jeg har tilbragt en stor del af min tid på terrassen med en bog. Lige nu er jeg både i gang med en skønlitterær bog og to faglitterære bøger. Jeg har nemlig været en tur på biblioteket.

Der har ikke været en overflod af spændende jobopslag inden for kommunikation og markedsføring den seneste uge, og derfor har jeg brugt min tid på at udvide min horisont. Så allerede inden sidste weekend var jeg en tur på Aalborg Hovedbibliotek for at hente et par bøger som Photoshop, som jeg lige nu er i gang med at læse op på, og så tog jeg lige en skønlitterær bog under armen, som en veninde har anbefalet mig. I går var jeg så på biblioteket igen – denne gang for at aflevere den ene bog om Photoshop og samtidig hente en bog om WordPress. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at udnytte endnu flere af de mange gode funktioner, som WordPress tilbyder, når man har en blog og et site som mit. Foreløbig vurdering af The WordPress Bible: Overskuelig, praktisk, godt opslagsværk.

Den bedste inspiration til den næste bog, som du skal læse, finder du på hashtagget #fredagsbog på Twitter. Det er @Gyldendal, der står bag konceptet, men det er brugerne står for alt indholdet.

5 kommentarer til “En tur på biblioteket”

 1. Sejt. Jeg elsker også biblioteker! Tænk, al den viden, de indeholder!

  Det lyder godt med WordPress-biblen, den skulle jeg måske også se at få fat i. Jeg kunne godt ønske mig lidt flere muligheder på min egen blog. Tak for anbefaling 🙂

 2. Jeg er sgu ikke så meget til biblioteker.. Måske hvis de fik udviklet en ordentlig iPad App, hvor man kunne “låne” bøgerne som eBøger. Så ville jeg være en glad lille dreng!

  Skal virkelig også snart have sat mig ind i PhotoShop – Det virker som om du ikke kan få et job indenfor kommunikation og markedsføring uden, at kunne basis i programmet.

  Hvis du får nogle problemer eller udfordringer med WordPress er du btw velkommen til at kontakte mig.. Jeg har også en hel hjemmeside om dette system. 🙂

  1. Faktisk så kan du låne e-bøger via http://www.ereolen.dk Det har jeg gjort flere gange, og elsker det! Læser også bøgerne på iPad.

   Ja, men skal som minimum have basiskendskab til Photoshop og også gerne vide lidt om, hvordan InDesign fungerer. Jeg tror, at det er vigtigst i forhold til at få job i mindre virksomheder, som ikke har egen grafiker.

   Jeg følger fluks din blog, og tak for din håndsrækning. Jeg er sikker på, at der dukker nogle udfordringer op hen ad vejen, jo mere jeg kommer til at bruge WordPress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *