Bedre blogging med Blogbogen?

Jeg har for nylig læst “Blogbogen” af Julia Lahme. Før jeg læste bogen, spekulerede jeg på, om jeg mon ville blive en bedre blogger af at læse den. Jeg ved ikke, om jeg er blevet bedre, men jeg synes, at jeg er blevet en mere nuanceret blogger, og så har den givet et bredt indblik i en god del af blogverdenen.  

Blogging for begyndere

Blogbogen er først og fremmest en bog om blogging for begyndere. Der er rigtig mange gode råd til, hvordan man kommer i gang med at blogge, og hvordan man får mest muligt ud af det. Der er mange spørgsmål, som lægger op til overvejelse af, hvad man vil med sin blog, før man går rigtigt i gang med at blogge, hvilket er rigtig vigtigt for nybegyndere.

Blogging for de lidt mere erfarne

Det kan også betale sig at læse blogbogen, hvis man har blogget lidt tid og føler, at man gerne vil have mere ud af sin blog. Der er i Blogbogen mange tips og tricks til bedre blogging, ligesom der er gode råd til, hvordan man får flere læsere til sin blog i kraft af de sociale medier. Man skal dog huske, at blogging er en individuel ting, og der er ikke kun én måde at gøre tingene på. Blogbogen er ikke en facitliste til en perfekt blog, og jeg synes, at især de mere erfarne bloggere skal læse bogen med lidt forbehold.

Bonus

Jeg giver Blogbogen 4 ud af 5 stjerner, fordi jeg især synes, at Blogbogen er værd at læse på grund af de mange interviews med andre bloggere, der er at finde i bogen. Det giver et nuanceret billede af, hvad blogging er, og hvordan man kan nå rigtig langt med sin blog. Samtidig er jeg på nogle punkter hamrende uenig med forfatteren, hvad angår god blogging, og derfor får bogen ikke topkarakter. Hvis du bare gerne vil vide lidt mere om blogging, så synes jeg, at Blogbogen er rigtig god. Den kan til dels også bruges som opslagsbog.

Læs mere om Blogbogen her.

 

Én kommentar til “Bedre blogging med Blogbogen?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *